Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Frëngjisht :: Mësimi 71 Ushqimi: Perimet

Fjalori

Perime
Légumes (les)
Patëllxhan
Aubergine (la)
Selino
Céleri (le)
Hudhër
Ail (le)
Kungull i njomë
Courgette (la)
Qepë
Oignon (le)
Spinaq
Épinards (les)
Sallatë
Salade (la)
Bishtaja
Haricots verts (les)
Kastravec
Concombre (le)
Spec
Poivron (le)
Avokado
Avocat (le)
Rrepkë
Radis (le)
Lakër
Chou (le)