Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Frëngjisht :: Mësimi 69 Ushqimi: Dyqani ushqimor

Fjalori

Dyqan ushqimor
Épicerie (la)
Dyqani ushqimore është i hapur
L’épicerie est ouverte
Karroca
Caddie (le)
Shportë
Panier (le)
A keni oriz?
Avez-vous du riz?
Blej
Acheter
Paguaj
Payer
Në cilin rresht?
À quel rayon?
Dyqan mishi
Boucherie (la)
Furrë
Boulangerie-pâtisserie (la)
Gatuaj
Cuisiner
Ku është uji?
Où puis-je trouver l’eau?
Kam darkë me familjen
Dîner en famille
Unë jam i uritur
J’ai faim
Set tryezë
Mettre la table