Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Frëngjisht :: Mësimi 66 Restorant: Përgatitja e ushqimit

Fjalori

Si është përgatitur kjo?
Comment est-ce préparé?
Pjekur
Cuit au four
I pjekur në skarë
Grillé
I pjekur
Rôti
I skuqur
Frit
Skuqur
Sauté
I thekur
Grillé
Gatuar me avull
Cuit à la vapeur
I copëtuar
Haché
Kjo është djegur
C’est brûlé
Mëngjes
Petit déjeuner
Drekë
Déjeuner
Darkë
Dîner
Meze e lehtë
Snack
Jam me dietë
Je suis au régime
Unë jam vegjetarian
Je suis végétarien
Unë nuk ha mish
Je ne mange pas de viande
Kam alergji ndaj arrave
Je suis allergique aux noix