Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Frëngjisht :: Mësimi 29 Moti dhe stinët

Fjalori

Si është moti?
Quel temps fait-il?
Është nxehtë
Il fait chaud
Është ftohtë
Il fait froid
Ka diell
Il y a du soleil
Ka re
Il fait nuageux
Ka lagështirë
Il fait humide
Po bie shi
Il pleut
Po bie borë
Il neige
Fryn erë
Il y a du vent
Kohë e keqe
Il fait mauvais
Çfarë është temperatura?
Quelle température fait-il?
Stinët
Les saisons
Dimër
Hiver (le)
Verë
Été (le)
Pranverë
Printemps (le)
Vjeshtë
Automne (le)