Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Holandisht :: Mësimi 85 Plazhi: Unë dua të bëj banja dielli

Fjalori

Unë dua të bëj banja dielli
Ik wil zonnebaden
Unë dua të shkoj ski në ujë
Ik wil waterskiën
Unë nuk dua të shkoj për peshkim
Ik wil niet gaan vissen
Unë nuk dua të shkoj për të notuar
Ik wil niet gaan zwemmen
Unë dua të shkoj në park
Ik wil naar het park
Unë dua të shkoj në liqen
Ik wil naar het meer
Unë nuk dua të shkoj në kampim
Ik wil niet kamperen
Unë nuk dua të shkoj në varkë me vela
Ik wil niet zeilen
Unë dua të shkoj shëtitje me varkë
Ik wil met de boot varen
Unë dua të bëj ski
Ik wil skiën
Unë dua të udhëtoj
Ik wil reizen