Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Holandisht :: Mësimi 69 Ushqimi: Dyqani ushqimor

Fjalori

Dyqan ushqimor
Kruidenier
Dyqani ushqimore është i hapur
De kruidenier is open
Karroca
Winkelwagen
Shportë
Mandje
A keni oriz?
Heeft u rijst?
Blej
Kopen
Paguaj
Betalen
Në cilin rresht?
In welke gang?
Dyqan mishi
Slagerij
Furrë
Bakker
Gatuaj
Koken
Ku është uji?
Waar is het water?
Kam darkë me familjen
Dineer met de familie
Unë jam i uritur
Ik heb honger
Set tryezë
De tafel dekken