Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Holandisht :: Mësimi 55 Rreth qytetit: Transporti

Fjalori

Transportim
Vervoer
Unë kam nevojë për një taksi
Ik heb een taxi nodig
Sa është tarifa?
Hoeveel kost de rit?
Trafik
Verkeer
Unë kam nevojë për të shkuar në hotel Hyatt
Ik moet naar het Hyatt hotel
Helikopter
Helikopter
Aeroplan
Vliegtuig
Tren
Trein
Stacion metroje
Metro station
Varkë
Boot
Biçikletë
Fiets
Kamion
Vrachtwagen
Makinë
Auto
Autobus
Bus
Garazh parkimi
Parkeer garage
Kohëmatës parkimi
Parkeer meter