Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Holandisht :: Mësimi 40 Udhëtim: Aeroporti

Fjalori

Aeroport
Vliegveld
Aeroplan
Vliegtuig
Fluturim
Vlucht
Biletë
Ticket
Pilot
Piloot
Stjuardesë
Stewardess
Numri i fluturimit
Vlucht nummer
Porta e hyrjes
Instap hal
Bileta e hyrjes
Instap kaart
Pasaportë
Paspoort
Çantë që merret me vete në avion
Hand bagage
Valixhe
Koffer
Bagazh
Bagage