Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Spanjisht :: Mësimi 70 Ushqimi: Frutat

Fjalori

Fruta
Fruta (la)
Vishnje
Cerezas (las)
Luleshtrydhe
Fresa (la)
Limon
Limón (el)
Mollë
Manzana (la)
Portokall
Naranja (la)
Dardhë
Pera (la)
Banane
Bananos (los)
Rrush
Uvas (las)
Qitro
Toronja (la)
Shalqi
Sandía (la)
Ananas
Piña (la)
Kumbull
Ciruela (la)