Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Spanjisht :: Mësimi 36 Trupi: Koka

Fjalori

Pjesët e trupit
Partes del cuerpo
Kokë
Cabeza (la)
Flokë
Pelo (el)
Fytyrë
Cara (la)
Ballë
Frente (la)
Vetull
Ceja (la)
Qerpikë
Pestañas (las)
Sy
Ojo (el)
Hundë
Nariz (la)
Faqe
Mejilla (la)
Vesh
Oído (el)