Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Spanjisht :: Mësimi 17 Udhëzime: poshtë në korridor

Fjalori

Drejt përpara
Recto
Në shpinë
Atrás
Përpara
Al frente
Brenda
Adentro
Jashtë
Afuera
Këtu
Aquí
Atje
Allá
Përgjatë murit
A lo largo de la pared
Rreth qoshes
A la vuelta de la esquina
Në tavolinë
En el escritorio
Në linjë
En la fila
Në katin e poshtëm
Abajo
Lart
Arriba
Në korridor
Al fondo del pasillo