Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 107 Kompjuter: Pjesët

Fjalori

Tastierë
Tangentbord
Buton
Knapp
Kompjuter laptop
Bärbar dator
Buton e mausit
Musknapp
Maus
Mus
Baza e të dhënave
Databas
Klipbord
Urklipp