Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 105 Punësimi: Kushtet e kërkimit

Fjalori

Përpara
Framåt
Ruaj
Spara
Shkarko
Ladda ner
Kryej (ekzekuto)
Utför
Zvarrit
Dra
Rrëzo
Släpp
Përditësuar
Uppdaterad