Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 104 Punësimi: Kërkimi në internet

Fjalori

Faqja kryesore
Hemsida
Ngarko
Ladda upp
Zgjidh
Välj
Dosje
Mapp
Toolbar
Verktygsfält
Kthehu
Gå tillbaka
Shënoje
Bokmärke
Në (@)
Snabel-a (@)
Vijë e pjerrët (/)
Snedstreck (/)
(Dy pika :)
Kolon (:)