Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 100 Zyra: Mobiliet

Fjalori

Tabelë
Bord
Kosh letrash
Papperskorg
Karrige
Stol
Altoparlant
Högtalare
Flamur
Flagga
A është kjo tavolina e tij?
Är detta hans skrivbord?
Mesazh
Meddelande
Llambë
Lampa
Dritë
Ljus