Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 95 Mjeku: Biseda me mjekun

Fjalori

A keni paterica?
Har ni kryckor?
Ndrydhje
Sträckning
Keni thyer një kockë
Du har brutit ett ben
Kam nevojë për ilaç për dhimbje
Jag behöver smärtstillande medicin
Unë nuk kam presion të lartë të gjakut
Jag har inte högt blodtryck
Unë jam shtatzënë
Jag är gravid
Unë kam një skuqje të lëkurës
Jag har utslag
E prera është infektuar
Såret är infekterat
Shikoni këtë mavijosje
Kolla in blåmärket
Grip
Influensa
Unë kam një të ftohtë
Jag är förkyld
Unë kam dridhura
Jag har frossa
Ku të dhemb?
Var gör det ont?
Kudo
Överallt
Sa kohë jeni ndjerë në këtë mënyrë?
Hur länge har du mått så här?
Unë jam ndjerë në këtë mënyrë për 3 ditë
Jag har mått så här i 3 dagar
A jeni duke marrë ndonjë ilaç?
Tar du någon medicin?
Po, për zemrën
Ja, för hjärtat