Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 94 Mjeku: Lëndimi

Fjalori

A keni temperaturë?
Har du feber?
Po, kam temperaturë
Ja, jag har feber
Unë kam pasur një temperaturë qysh dje
Jag har haft feber sedan igår
Ju lutem a mund të thërrisni një mjek?
Kan du ringa en läkare?
Kur do të vijë mjeku?
När kommer läkaren?
Më dhemb këmba
Jag har ont i foten
Rashë
Jag ramlade
Pata një aksident
Jag hade en olycka
Mendoj se e theva atë
Jag tror att den är bruten
Regjim shtrati
Sängläge
Gjë e ngrohtë për ta vendosur në trup
Värmedyna
Masë akulli për ftohje në trup
Isblåsa
Hobe
Mitella
Të duhet të vesh allçi
Du behöver gips