Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 93 Mjeku: I sëmurë

Fjalori

Më duhet të vizitohem te mjeku
Jag behöver träffa en läkare
A është mjeku në zyrë?
Är läkaren på mottagningen?
Unë nuk ndihem mirë
Jag mår inte bra
Unë jam i sëmurë
Jag är sjuk
Unë kam dhembje stomaku
Jag har ont i magen
Unë kam dhembje në kokë
Jag har huvudvärk
Më duhet të shtrihem
Jag behöver lägga mig ner
Shtrihu
Lägga sig ner
Më dhemb fyti
Jag har ont i halsen
Më vjen si të përzier
Jag mår illa
Unë kam alergji
Jag är allergisk
Unë kam diarre
Jag har diarré
Unë jam i trullosur
Jag är yr
Unë kam një migrenë
Jag har migrän