Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 92 Pushime: Në vend

Fjalori

Në vend
På landet
Fushë
Fält
Hangar
Lada
Fermë
Bondgård
Fermer
Bonde
Traktor
Traktor
Qielli është i bukur
Himlen är vacker
Ka kaq shumë yje
Man ser massor av stjärnor
Është hënë e plotë
Det är fullmåne
Unë e dua shumë diellin
Jag älskar solen