Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 91 Pushime: Insektet

Fjalori

Nuk më pëlqejnë insektet
Jag gillar inte insekter
Bletë
Bi
Gjithmonë ka kaq shumë miza?
Är här alltid så mycket flugor?
Çfarë lloj merimange?
Vilken sorts spindel?
Krimb
Mask
Flutur
Fjäril
Mollëkuqe
Nyckelpiga
Milingonë
Myra
Vemje
Fjärilslarv
Buburrecat janë të pista
Kackerlackor är smutsiga
Ky është ilaç kundër insekteve
Detta är ett insektsmedel
Ky është ilaç kundër mushkonjave
Detta är ett myggmedel