Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 89 Pushime: kafshët shtëpiake

Fjalori

Kafshë
Djur
A keni qen?
Har du hund?
Unë jam alergjik ndaj maceve
Jag är allergisk mot katter
Unë kam një zog
Jag har en fågel
Lepur
Kanin
Klloçkë
Höna
Gjel
Tupp
Kalë
Häst
Më pëlqejnë kuajt
Jag gillar hästar
Pulë
Kyckling
Derr
Gris