Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 82 Plazhi: Kafshët e detit

Fjalori

Guaskë
Snäcka
Kalë deti
Sjöhäst
Balenë
Val
Gaforre
Krabba
Delfin
Delfin
Fokë
Säl
Yll deti
Sjöstjärna
Peshk
Fisk
Peshkaqen
Haj
Piranë
Piraya
Kandil deti
Manet