Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 81 Plazhi: Gjëra për të sjellë në plazh

Fjalori

Frigorifer
Kyligare
Syze dielli
Solglasögon
Kovë
Hink
Lopatë
Spade
Kostum banje
Baddräkt
Mbathje banje
Badbyxor
Top
Boll
Topi plazhi
Badboll
Çadër plazhi
Parasoll
Karrige plazhi
Solstol
Krem për mosdepërtimin e diellit
Solkräm
Krem kundër diellit
Solkräm
Krem për nxirje
Solkräm