Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 80 Plazhi: Banjat e diellit

Fjalori

Në plazh
På stranden
Bëj banjë dielli
Sola
Det
Hav
Valë
Våg
Rërë
Sand
Perëndim dielli
Solnedgång
Ishull
Ö
Liqen
Sjö
Oqean
Hav
Port
Hamn
Gji
Vik
Bregdet
Kust
Baticë
Högvatten
Baticë e ulët
Lågvatten
Peshqirë
Handdukar