Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 78 Ushqimi: Erëzat

Fjalori

Erëza
Krydda
Mustardë
Senap
Keçap
Ketchup
Majonezë
Majonnäs
Vaj
Olja
Uthull
Vinäger
Ka nevojë për kripë
Det behövs mer salt
Miell
Mjöl
Mjaltë
Honung
Reçel
Sylt
Tërshërë
Havre
Grurë
Vete