Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 77 Ushqimi: Ushqimi i detit

Fjalori

Peshk
Fisk
Butak
Skaldjur
Bas
Havsabborre
Salmon
Lax
Karavidhe
Hummer
Gaforre
Krabba
Midhje
Mussla
Gocë deti
Ostron
Merluc
Torsk
Molusk
Mussla
Karkalec
Räka
Ton
Tonfisk
Troftë
Forell
Shojzë deti
Tunga
Peshkaqen
Haj