Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 75 Ushqimi: Te furra

Fjalori

Nuk mund të ha sheqer
Jag tål inte socker
Cerial
Flingor
Biskotë
Kaka
Sheqer
Socker
Nuk më lejohet të ha sheqer
Jag får inte äta socker
Panine franceze
Baguette
Petull
Munk
Simite
Klämma
I thekshëm
Mördegsbakelse
Ëmbëlsirë
Efterrätt
Tortë
Tårta
Sanduiç
Smörgås
Bukë
Bröd