Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 62 Restoranti: Gjetja e një restoranti

Fjalori

Ku është ka një restorant të mirë?
Var finns det en bra restaurang?
Ne kemi nevojë për një tavolinë për katër
Vi behöver ett bord för fyra
Unë do të doja të rezervoja një tavolinë për dy
Jag skulle vilja boka bord för två
Kamerier
Servitör
Kameriere
Servitris
Kamerier
Servitör
Kameriere
Servitris
Mund ta shoh menu?
Skulle jag kunna få se på menyn?
Çfarë rekomandoni?
Vad rekommenderar du?
Çfarë është përfshirë?
Vad ingår?
A do të vijë me sallatë?
Serveras den med sallad?
Çfarë është supa e ditës?
Vad är dagens soppa?
Cilat janë speciale e sotme?
Vad är dagens special?
Çfarë do të ju pëlqente për të ngrënë?
Vad skulle du vilja äta?
Ëmbëlsira e ditës
Dagens efterrätt