Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 60 Pazar: Bizhuteri

Fjalori

Argjendar
Juvelerare
Stoli
Smycken
Orë
Klocka
Karficë zbukurimi
Brosch
Gjerdan
Halsband
Vathë
Örhängen
Unazë
Ring
Byzylyk
Armband
A mund të ma tregoni orën?
Kan du visa mig klockan?
Sa kushton?
Hur mycket kostar den?
Është shumë e shtrenjtë
Den är för dyr
A keni diçka më të lirë?
Har du något billigare?
A mund ta mbështillni me letër si dhuratë, ju lutem?
Kan du slå in den som present, tack?
Sa ju detyrohem juve?
Vad blir jag skyldig?