Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 59 Pazar: Më shumë rroba

Fjalori

Pantallona
Byxor
A shisni pardesy?
Säljer ni regnrockar?
Pallto
Kappa
Fund
Kjol
Bluzë pa jakë
T-tröja
Kasketë
Keps
Kapelë
Hatt
Çantë dore
Handväska
Këpucë
Skor
Sandale
Sandaler