Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 58 Pazar: Rroba

Fjalori

Vesh numër të madh
Jag har storlek large
Mesatar
Medium
I vogël
Small
A keni një madhësi më të madhe?
Har du några större storlekar?
A keni një madhësi më të vogël?
Har du några mindre storlekar?
Kjo është shumë e ngushtë
Den här sitter för snävt
Më rri mirë
Den sitter bra på mig
Ku mund të gjej një kostum banje?
Var hittar jag en baddräkt?
Veshje
Kläder
Bluzë
Blus
Fustan
Klänning
Pantallona të shkurtra
Kortbyxor
Unë do ta blej atë
Jag köper den
Më pëlqen kjo këmishë
Jag gillar den här skjortan