Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 57 Pazar: Më trego

Fjalori

Do të shkoj për të bërë pazar
Jag ska ut och shoppa
Ku është zona kryesore tregtare?
Vilket är det bästa shoppingområdet?
Unë dua të shkoj në qendrën tregtare
Jag vill gå till köpcentrumet
A mund të më ndihmoni mua?
Kan du hjälpa mig?
Vetëm po shikoj
Jag tittar bara
Ju mund të më tregoni disa këmisha?
Kan du visa mig några skjortor?
Ku është dhoma e provës?
Var finns provrummen?
A mund ta provoj?
Kan jag prova den?
Ngjyra nuk më shkon
Färgen passar inte mig
A e keni atë në një ngjyrë tjetër?
Finns den i andra färger?
Më pëlqen
Jag gillar den
Nuk më pëlqen
Jag gillar den inte