Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 56 Vizita: Vende

Fjalori

Vullkan
Vulkan
Kanion
Kanjon
Pyll
Skog
Hapësira malore
Bergskedja
Xhungël
Djungel
Lumi
Flod
Gadishull
Halvö
Plazh
Strand
Kënetë
Kärr
Mal
Berg
Kodër
Kulle
Liqen
Sjö
Shkretëtirë
Öken
Ujëvarë
Vattenfall