Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 55 Rreth qytetit: Transporti

Fjalori

Transportim
Färdmedel
Unë kam nevojë për një taksi
Jag behöver en taxi
Sa është tarifa?
Hur mycket kostar resan?
Trafik
Trafik
Unë kam nevojë për të shkuar në hotel Hyatt
Jag ska till Hyatt-hotellet
Helikopter
Helikopter
Aeroplan
Flygplan
Tren
Tåg
Stacion metroje
Tunnelbanestation
Varkë
Båt
Biçikletë
Cykel
Kamion
Lastbil
Makinë
Bil
Autobus
Buss
Garazh parkimi
Parkeringsgarage
Kohëmatës parkimi
Parkeringsmätare