Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 54 Rreth qytetit: Në bar

Fjalori

Mund t'ju blej një pije?
Får jag bjuda på en drink?
A ka një pagesë për hyrje?
Kostar det något i inträde?
Një birrë, ju lutem
En öl, tack
Unë do të doja një gotë verë të kuqe
Jag skulle vilja ha glas rödvin
Çfarë lloj birre?
Vilket slags öl?
Verë e bardhë
Vitvin
Më duhet një pije
Jag behöver något att dricka
Do t'ju pëlqente të kërcenit?
Vill du dansa?
Po, unë dua të kërcej
Ja, jag vill dansa
Nuk dua të kërcej
Jag vill inte dansa
Unë jam i shqetësuar
Jag är orolig
Unë nuk mund ta gjen babain tim
Jag kan inte hitta min pappa
Kam humbur
Jag har gått vilse
Ju lutemi prisni për mua
Vänta på mig
Kam nevojë për policinë
Jag behöver polis