Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 51 Rreth qytetit: Vende

Fjalori

Në qytet
I staden
Kryeqytet
Huvudstad
Posta
Posten
Treg
Marknad
Furrë
Bageri
Librari
Bokhandel
Farmaci
Apotek
Park
Park
Restorant
Restaurang
Kinema
Biograf
Bar
Bar
Banka
Bank
Spital
Sjukhus
Kishë
Kyrka