Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 48 Hotel: rezervimi i dhomës së hotelit

Fjalori

Mund të më rekomandoni një hotel të lirë?
Kan du rekommendera ett billigt hotell?
Sa kushton për një natë?
Hur mycket kostar det per natt?
Unë do të qëndroj për tri javë
Jag kommer stanna i tre veckor
Sa kushton për një javë?
Hur mycket kostar det per vecka?
A keni një dhomë në dispozicion?
Finns det lediga rum?
A keni pishinë?
Finns det pool?
Ku është pishina?
Var är poolen?
Mund ta shoh dhomën?
Får jag se rummet?
A ka ndonjë gjë më të lirë?
Finns det något billigare?
A keni restorant?
Har ni en restaurang?