Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 47 Hotel: Gjërat e nevojshme

Fjalori

Ku është ashensori?
Var är hissen?
Duhet të flas me menaxherin
Jag behöver prata med chefen
Dushi nuk punon
Duschen fungerar inte
Dhoma nuk ka batanije
Det finns inga filtar i rummet
Ju mund të sillni një jastëk tjetër?
Kan jag få en kudde till?
Dhoma jonë nuk është pastruar
Vårt rum har inte städats
Na duhen peshqirë për pishinë
Vi behöver handdukar till poolen
Nuk ka ujë të ngrohtë
Det finns inget varmvatten
Nuk më pëlqen kjo dhomë
Jag tycker inte om det här rummet
Ne kemi nevojë për një dhomë me ajër të kondicionuar
Vi behöver ett rum med luftkonditionering
Nuk kam rezervim
Jag har inte bokat