Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 46 Hotel: Zënia e dhomës

Fjalori

Unë kam një rezervim
Jag har en bokning
A ka dhoma krevat dopio?
Har rummet dubbelsäng?
Dhomë hoteli
Hotellrum
A ka banjë private?
Har det ett privat badrum?
Ne jemi këtu për dy javë
Vi är här i två veckor
Ne do të donim të kishim pamje nga oqeani
Vi skulle vilja ha havsutsikt
Na duhen 3 çelësa
Vi behöver 3 nycklar
A ka 2 shtretër?
Finns det två sängar?
A keni shërbim në dhomë?
Finns det rumsbetjäning?
Janë të përfshira ushqimet?
Ingår måltider?
Unë jam një mysafir
Jag är gäst