Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 44 Udhëtim: Ku po shkon?

Fjalori

Ku jeni drejtuar?
Vart är du på väg?
Po shkoj me pushime
Jag ska på semester
Sa çanta keni?
Hur många påsar har du?
Po shkoj në një udhëtim biznesi
Jag ska på affärsresa
Çfarë terminali keni nevojë?
Vilken terminal ska du till?
Unë do të doja një vend në anë
Jag skulle vilja ha en plats vid mittgången
Unë do të doja një vend pranë dritares
Jag skulle vilja ha en fönsterplats
Pse është vonuar aeroplani?
Varför är planet försenat?
Vini rripin e sigurimit
Spänn fast säkerhetsbältet
Mund të më jepni një batanije?
Kan jag få en filt?
Po kërkoj terminalin A
Jag letar efter terminal A
Në çfarë ore do të arrijmë në tokë?
Vilken tid kommer vi landa?
Terminali B është për fluturime ndërkombëtare
Terminal B är för internationella flygturer