Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 43 Udhëtim: Ku është valixhja ime?

Fjalori

Zona e marrjes së bagazhit
Bagageutlämningen
Shirit transportieri
Löpande band
Karrocë bagazhi
Bagagevagn
Bileta me numrin e bagazhit
Bagagebricka
Bagazhet humbura
Förlorat bagage
Humbur dhe gjetur
Hittegods
Hamall
Bärare
Ashensor
Hiss
Vendkalim i lëvizshëm
Rulloar
Hyrje
Ingång
Dalje
Utgång
Këmbim parash
Valutaväxling
Stacion autobusi
Busshållplats
Makinë me qira
Biluthyrning