Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 41 Udhëtim: Në aeroplan

Fjalori

Dhomëza e bagazhit
Bagageutrymmet
Tryeza tabaka
Brickbord
Korridor
Gång
Rresht
Rad
Vend
Säte
Jastëk
Kudde
Kufje
Hörlurar
Rripi i sigurimit
Säkerhetsbälte
Lartësi
Höjd
Dalje në rast rreziku
Nödutgång
Jelek shpëtimi
Flytväst
Krah
Vinge
Bisht
Svans