Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 40 Udhëtim: Aeroporti

Fjalori

Aeroport
Flygplats
Aeroplan
Flygplan
Fluturim
Flygtur
Biletë
Biljett
Pilot
Pilot
Stjuardesë
Flygvärdinna
Numri i fluturimit
Flygnummer
Porta e hyrjes
Gate
Bileta e hyrjes
Boardingkort
Pasaportë
Pass
Çantë që merret me vete në avion
Kabinväska
Valixhe
Väska
Bagazh
Bagage