Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 39 Trupi: Pjesa e poshtme e trupit

Fjalori

Ijë
Höft
Kofshë
Lår
Mollaqe
Skinkor
Këmbë
Fot
Këmbë
Ben
Gju
Knä
Kyçi i këmbës
Vrist
Pulpa e këmbës
Vad
Thembër
Häl
Gishtat e këmbës
Tår