Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 38 Trupi: Pjesa e sipërme e trupit

Fjalori

Sup
Axel
Gjoks
Bröst
Kurriz
Rygg
Stomak
Mage
Bel
Midja
Bust
Bröstkorg
Krah
Arm
Bërryl
Armbåge
Parakrah
Underarm
Kyçi i dorës
Handled
Dorë
Hand
Gisht
Finger
Gishti i madh
Tumme
Thua
Nagel