Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 36 Trupi: Koka

Fjalori

Pjesët e trupit
Kroppsdelar
Kokë
Huvud
Flokë
Hår
Fytyrë
Ansikte
Ballë
Panna
Vetull
Ögonbryn
Qerpikë
Ögonfransar
Sy
Ögon
Hundë
Näsa
Faqe
Kind
Vesh
Öra