Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 35 Të kundërtat: E vjetër / e re

Fjalori

I vjetër
Gammal
I ri
Ny
I ashpër
Grov
I butë
Len
I trashë
Tjock
I hollë
Tunn
Të ftohtë (moti)
Kallt
Nxehtë (moti)
Varmt
Të gjithë
Alla
Asnjë
Inga
Para
Före
Pas
Efter