Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 32 Të kundërtat: E ftohtë / e nxehtë

Fjalori

Ftohtë
Förkylning
Nxehtë
Het
Dritë
Ljus
Terr
Mörk
Keq
Dålig
Mirë
Bra
Vetëm
Ensam
Së bashku
Tillsammans
I lagësht
Våt
I thatë
Torr
Me
Med
Pa
Utan