Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 24 Koha: Ditët e javës

Fjalori

Ditët e javës
Veckodagarna
Për sa kohë?
Hur länge?
E hënë
Måndag
E martë
Tisdag
E mërkurë
Onsdag
E enjte
Torsdag
E premte
Fredag
E shtunë
Lördag
E diel
Söndag
Dje
Igår
Sot
Idag
Nesër
Imorgon