Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 16 Udhëzime: Ejani këtu

Fjalori

Vetëm një moment
Ett ögonblick
Prisni këtu
Vänta här
Më ndiqni mua
Följ mig
Ajo do t'ju ndihmojë
Hon kommer hjälpa dig
Hyni
Kom in
Ju lutemi hyni
Stig på
Uluni
Varsågod och sitt
Ejani këtu
Kom hit
Më trego
Visa mig